Kavaklı Atatürk İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerini akademik,toplumsal ve sosyal yönden geliştiren örnek bir ilkokul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrencileri ilgi,istek ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek geleceğe,üst öğrenime hazırlamak.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BÜTÜN VARLIĞIMIZ DÜNYAMIZ PROJESİ

Telefon - (288) 246 10 47

WEB - https://kavakliataturkio.meb.k12.tr

Adres - KAVAKLI BELDESİ YENİ OKULLAR MAH. NAMIK KEMAL CAD. KAVAKLI ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 62 İÇ KAPI NO 0 MERKEZ / KIRKLARELİ

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Beldemizde doğalgazlı kiralık evler mevcuttur. Öğretmenlerimiz merkezde ikamet edip gidiş geliş yapmaktadır. Sabah 08.00 ile gece 23.00 arası belediye otobüsleri her 15 dakika ara ile gidiş-geliş yapmaktadır.

Ulaşım HER 15 DK.BELEDİYE VE ŞAHIS MİNÜBÜSLERİ MEVCUT.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 10 KM